POZNEJTE NÁŠ TÝM
Tým, který pečuje o všechny zákazníky, provoz i hospodaření celého objektu je tvořen profesionály ve svém oboru, lidmi nadšenými do své práce.
Těšíme se na vaši návštěvu Na Rychtě!
STARÁME SE O VÁŠ ZÁŽITEK
Pavel Rottenborn
Sládek pivovaru
Zastává funkci sládka. Je zodpovědný za kvalitu, výrobu piva a péči o něj.
Má celoživotní zkušenosti na všech výrobních odděleních pivovaru. Učil se v Plzeňských pivovarech a následně se od roku 1981 do 2009 věnoval výrobě piva Zlatopramen, Březňák, Louny a Podžbánský pivovar.
Od otevření naší restaurace v roce 2010 vaří pro vás naše pivo.
“Vařím pro vás vymazlené pivo Mazel!”
Emilio Soriano
Vedoucí směny
V restauraci pivovar na Rychtě pracuji od otevření v roce 2010. Svou kvalitní prací a pílí má dnes na starosti kvalitu našich čepovaných piv. Stará se o hygienu celého pivního hospodářství, výčep i čisté sklo.
„Každé pivo čepuji s takovou péčí, jako by bylo pro mě“
Petra Hamalová
Vedoucí směny
V restauraci pivovar na Rychtě pracuje od otevření v roce 2010. Po deseti letech práce s pivem se pro mě zlepšení kultury čepování stalo posláním.
Absolvovala školu čepování piva s mistrem světa z roku 2010 Lukášem Svobodou.
„Dej bůh štěstí“
Jiří Šťovíček
Provozní manažer
Stará se o provoz celého objektu z pohledu správního, marketingového i obchodního. Komunikuje s dodavateli zásob, partnery a médii, řídí provozní údržbu celého objektu. Stará se o propagaci restaurace, pivovaru a hotelu, podílí na marketingových a společenských akcích.
Jeho zkušenosti v gastronomické a restaurační oblasti začínají v roce 1985 a trvají doposud.
Ladislav Malý
Provozní vedoucí
Má na starost každodenní správu kuchyně, restaurace a hotelu.
Vede skladové hospodářství, dohlíží na přípravu jídel, odborně vede personál, ale i přijímá hotelové hosty a stará se o obsazenost hotelu.
V oblasti gastronomie se pohybuje od roku 1993 a působil např. v hotelu Český lev, v restauraci Ambiente nebo jako vedoucí gastronomie původní restaurace Na Rychtě.
Jan Heřmánek
Šéfkuchař restaurace
Který pro vás sestavuje jídelní lístek. Na poli gastronomie v Čechách i zahraničí se pohybuje od roku 1992.
Jako hlavní šéfkuchař a konzultant pracoval více jak 15 let v konceptu Potrefená Husa, kde spravoval a otevíral nové provozy.
Vedle gastronomických aktivit je předsedou asociace kuchařů a cukrářů české republiky – pobočka severní Čechy.
V gastro týmu firmy Bidfood se účastnil třech kuchařských olympiád i mezinárodních kulinářských soutěží z kterých má několik medailí.