Jídelní lístek

Chuťovky k pivu

200 g
Domácí smažené hranolky, servírované s česnekovou majonézou a ostrou tomatovou salsou
95
200 g
Smažené bramborové lupínky se solí a sýrovou omáčkou
95
100 g
Pomazánka z pečeného bůčku se zázvorovými okurkami, jarní cibulkou, hořčicí a rozpečeným chlebem
139
100 g
Poctivá tlačenka se sekanou cibulkou, octem, drceným pepřem a čerstvým chlebem
145
120 g
Marinované sýry v oleji s česnekem, čerstvou feferonkou, směsí koření, jarní cibulkou a bagetou
139
150 g
Trhané vepřové maso na opečeném plátku chleba v pivní marinádě, marinovanou červenou cibulí a polníčkem
145

Polévky

0,33 l
Poctivá gulášová polévka z hovězího masa s bramborem, česnekem, majoránkou a petrželkou
79
0,33 l
Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky, kořenovou zeleninou, vlasovými nudlemi a sekanou petrželkou
79

Pokrmy z české kuchyně

200 g
Svíčková na smetaně s plátky býčího masa, houskovým knedlíkem, zakysanou smetanou a lesními brusinkami
245
500 g
Hovězí konfitované žebro s pikantním cibulovým salátem, rozpečeným chlebem, hořčicí a strouhaným křenem
315
200 g
Hovězí guláš s chilli papričkou, naším pivem s červenou cibulkou a plátky houskových knedlíků
249
200 g
Trhané králičí stehno s anglickou slaninou, česnekem, smetanovým špenátem a bramborovými noky s cibulkou
275
1 ks (~300 g)
Pečené kachní stehýnko na kmínu s červeným hlávkovým zelím, žemlovým knedlíkem a osmaženou cibulkou
275
200 g
Pomalu pečený pikantní bůček na kmíně a česneku s červeným zelím, plněnými bramborovými knedlíky uzeným masem a cibulkou
235
200 g
Smažený vepřový řízek z pečeně s klasickým bramborovým salátem a citronem
245
300 g
Plátky vepřového ovaru z bůčku a kolene v silném vývaru se staročeskou „vejmrdou“ (strouhaný křen a jablko) a chlebem
235
350 g
HOPL-POPL s trhaným kachním stehýnkem, opečeným bramborovým knedlíkem, kysaným zelím a cibulkou
265

Pokrmy z grilu a tálu

200 g
Vepřový steak z pečeně s bramborovou kaší, restovanou sladkou kukuřicí, feferonkou, čerstvými bylinkami a silnou omáčkou
269
200 g
Kuřecí prsíčko s opečenými bramborovými noky, omáčkou ze sušené šunky s čerstvým listovým špenátem a cherry rajčaty
255
200 g
Hovězí steak s pikantními červenými fazolemi, feferonkou, česnekem, pečeným bramborem a zakysanou smetanou
369
250 g
Bramborové gnocchi s omáčkou z drcených rajčat s kousky italského sýra mozzarella, lístky bazalky a pestem
239
150 g
„Tatarák“ - syrové kvalitní býčí maso podávané s kořením, sekanou cibulkou, stroužky česneku a topinkami smaženými na sádle
259
200 g
Burger s mletým hovězím masem, čerstvou zeleninou, sýrem chedar, slaninovým chipsem, hranolkami s česnekovou majonézou a plody kapary
259

Pokrmy z čerstvé zeleniny

250 g
Caesar salát s originálním dresinkem z ančoviček s kuřecím prsíčkem, slaninou, vajíčkem, krutony a sýrem parmazán
239
250 g
Variace listových salátů s marinovaným lososem, čerstvou zeleninou, nakládanou cibulkou a hrubozrnnou hořčicí
239
250 g
Salát z čerstvé zeleniny s nudličkami červené řepy, marinovaným fenyklem, sýrem ricotta a bagetovými chipsy
229

Dětská jídla

50 g
Smažený kuřecí řízek v sezamové krustě s jemnou bramborovou kaší, sekanou petrželkou a máslem
115
50 g
Přírodní plátek kuřecího prsíčka s bylinkami, máslovou zeleninou a petrželkovým bramborem
115

Dezerty a sladkosti

1 ks
Makový koláč s vanilkovou omáčkou, citronovou zmrzlinou, šlehačkou a lístkem čerstvé máty
95
1 ks
Tvarohové knedlíčky plněné nugátem, obalené ve strouhaném perníku se zakysanou smetanou a lístky čerstvé máty
99

Přílohy

200 g
Domácí bramborové hranolky
49
200 g
Šťouchaný brambor s cibulkou
39
200 g
Vařený brambor
39
150 g
Grilovaná čerstvá zelenina
85
160 g
Houskový knedlík
39
200 g
Rozpečený chléb
39
1 ks
Rozpečená bageta s máslem
39
150 g
Košík čerstvého pečiva
25
1 ks
Topinka s česnem
10

Omáčky

100 g
Pražené mandle
125
70 g
Česneková majonéza
25
70 g
BBQ omáčka
25
70 g
Tatarská omáčka
25
70 g
Tomatová salsa /pálivá/
25
70 g
Hořčice plnotučná
15
50 g
Strouhaný křen
15
70 g
Kyselá okurka
15

Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.