PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Fotogalerie > Fotogalerie jídel

Fotogalerie jídel

Novinky ve stálém jídelním lístku - Speciální menu - únor 2017

1 Na Rychtě - speciální menu  - únor 2017
2 Na Rychtě - speciální menu  - únor 2017
3 Na Rychtě - speciální menu  - únor 2017
4 Na Rychtě - speciální menu  - únor 2017
> Zobrazit celou fotogalerii

Novinky ve stálém jídelním lístku - Speciální menu - podzim 2016

1 - Krémová polévka z červené řepy a rajčat
2 - Kuřecí prsíčko z grilu  s tomatovou omáčkou s čerstvým koprem, feta sýrem a bulgurovým rizotem
3 - Originální chilli con carne  z býčí svíčkové s fazolemi, feferonkou, pečenou bramborou a dipem ze zakysané smetany
Kousky pravé býčí svíčkové  restované s marinovaným zeleným pepřem a gratinované brambory s pivním sýrem
> Zobrazit celou fotogalerii

Speciální menu od 9.5.2016

1 Dršťky s chlebovými chipsy
2 Hopl – popl s trhaným kachním stehýnkem, opečeným bramborovým knedlíkem, dušeným zelím, listovou petrželkou a osmaženou cibulkou
3 Hovězí pivní chilli guláš v cibulovém základu se špekovým knedlíkem  a dozlatova osmaženou cibulkou
4 Hovězí steak s pikantním cizrnovým pyré, chilli papričkou, opečenou červenou řepou a rozmarýnovým olejem
> Zobrazit celou fotogalerii

Novinky ve stálém jídelním lístku - podzim 2015

1_Rolované vykoštěné vepřové koleno
2_Medová pikantní křidélka pečená v chilli omáčce a sýrovou omáčkou „blue cheese“
3_Vepřový bok s cibulovým zelím a šumavským knedlíkem
4_Zvěřinový guláš s naším pivem v bochníku rozpečeného chleba
> Zobrazit celou fotogalerii

Novinky ve stálém jídelním lístku - jaro 2015

Gnocchi s tomaty a pestem
Pohankový salát
Selečí kolínko s bramborovou kaší
Utopenci s čerstvým chlebem
> Zobrazit celou fotogalerii

Novinky ve stálém jídelním lístku - podzim 2014

Jemná paštika z drůbežích jatýrek ochucená marinovaným zeleným pepřem v tymiánovém sádle a s cibulovou marmeládou
Opečená kukuřičná placka plněná grilovaným kuřecím prsíčkem
Pečená vepřová panenka na šťouchaných bramborech s cibulkou a s pečenou zeleninou a omáčkou z dijonské hořčice
Salát s marinovaným tuňákem a čerstvou zeleninou s jogurtovým dipem a vařeným vajíčkem
> Zobrazit celou fotogalerii

Novinky ve stálém jídelním lístku - jaro 2014

Menu Na Rychte 1
Menu Na Rychte 10
Menu Na Rychte 11
Menu Na Rychte 2
> Zobrazit celou fotogalerii