Náš tým Pivovar a hotel Na Rychtě

POZNEJTE NÁŠ TÝM

Tým, který pečuje o všechny zákazníky, provoz i hospodaření celého objektu je tvořen profesionály ve svém oboru, lidmi nadšenými do své práce.

Těšíme se na vaši návštěvu Na Rychtě!

STARÁME SE O VÁŠ ZÁŽITEK

Pavel Rottenborn - sládek Pivovaru Na Rychtě
Pavel Rottenborn
Sládek pivovaru

Zastává funkci sládka. Je zodpovědný za kvalitu, výrobu piva a péči o něj.

Má celoživotní zkušenosti na všech výrobních odděleních pivovaru. Učil se v Plzeňských pivovarech a následně se od roku 1981 do 2009 věnoval výrobě piva Zlatopramen, Březňák, Louny a Podžbánský pivovar.

Od otevření naší restaurace v roce 2010 vaří pro vás naše pivo.

“Vařím pro vás vymazlené pivo Mazel!”

Emilio Soriano - vedoucí směny Pivovar a hotel Na Rychtě
Emilio Soriano
Vedoucí směny

V restauraci pivovar na Rychtě pracuji od otevření v roce 2010. Svou kvalitní prací a pílí má dnes na starosti kvalitu našich čepovaných piv. Stará se o hygienu celého pivního hospodářství, výčep i čisté sklo.

„Každé pivo čepuji s takovou péčí, jako by bylo pro mě“

Petra Hamalová - vedoucí směny Pivovar a hotel Na Rychtě
Petra Hamalová
Vedoucí směny

V restauraci pivovar na Rychtě pracuje od otevření v roce 2010. Po deseti letech práce s pivem se pro mě zlepšení kultury čepování stalo posláním.

Absolvovala školu čepování piva s mistrem světa z roku 2010 Lukášem Svobodou.

„Dej bůh štěstí“

Jiří Šťovíček - provozní manažer Pivovar a hotel Na Rychtě
Jiří Šťovíček
Provozní manažer

Stará se o provoz celého objektu z pohledu správního, marketingového i obchodního. Komunikuje s dodavateli zásob, partnery a médii, řídí provozní údržbu celého objektu. Stará se o propagaci restaurace, pivovaru a hotelu, podílí na marketingových a společenských akcích.

Jeho zkušenosti v gastronomické a restaurační oblasti začínají v roce 1985 a trvají doposud.

Ladislav Malý - provozní vedoucí Pivovar a hotel Na Rychtě
Ladislav Malý
Provozní vedoucí

Má na starost každodenní správu kuchyně, restaurace a hotelu.

Vede skladové hospodářství, dohlíží na přípravu jídel, odborně vede personál, ale i přijímá hotelové hosty a stará se o obsazenost hotelu.

V oblasti gastronomie se pohybuje od roku 1993 a působil např. v hotelu Český lev, v restauraci Ambiente nebo jako vedoucí gastronomie původní restaurace Na Rychtě.

Jan Heřmánek - šéfkuchař Pivovar a hotel Na Rychtě
Jan Heřmánek
Šéfkuchař restaurace

Který pro vás sestavuje jídelní lístek. Na poli gastronomie v Čechách i zahraničí se pohybuje od roku 1992.

Jako hlavní šéfkuchař a konzultant pracoval více jak 15 let v konceptu Potrefená Husa, kde spravoval a otevíral nové provozy.

Vedle gastronomických aktivit je předsedou asociace kuchařů a cukrářů české republiky – pobočka severní Čechy.

V gastro týmu firmy Bidfood se účastnil třech kuchařských olympiád i mezinárodních kulinářských soutěží z kterých má několik medailí.