PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH - AKTUÁLNÍ NABÍDKA.

Úterý 19. 11. 2019

Polévka: Boršč (1,7,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g VEPŘOVÉ KOLENO pečené na našem pivu se sudovým kysaným zelím, šumavským bramborovým knedlíkem a osmaženou cibulkou (1,3,7) 149 Kč
2. Menu 1. Vepřová játra na roštu, podávaná s domácí tatarskou omáčkou a vařeným bramborem (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 2. Pikantní kuřecí směs podávaná se špagetami, sypaná strouhaným sýrem (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, podávané s kysaným zelím a cibulkou (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát s parmskou šunkou, cherry tomaty, čerstvou rukolou a toustem (1,3,7) 109 Kč

Středa 20. 11. 2019

Polévka: Hovězí vývar se šunkovým svítkem (1,3,7,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g HOVĚZÍ STEAK z vyzrálé kýty (Knuckle) s pikantními červenými fazolemi, jemně uzeným špekem a čerstvou feferonkou, bramborou pečenou ve slupce a česnekovým dipem (3,7) 159 Kč
2. Menu 1. Plněný paprikový lusk směsí mletého masa s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 2. Pečené čevabčiči podávané s jemně krájenou cibulí, hořčicí a vařeným bramborem (1,3,7,10) 109 Kč
4. Menu 3. Houbový kuba s kousky moravského uzeného masa, sypané smaženou cibulkou (1) 109 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát s avokádem, vepřovou šunkou, vařeným vejcem a toustem (1,3,7) 109 Kč

Pátek 22. 11. 2019

Polévka: Drůbeží bílá s nudlemi (1,3) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g ŠPÍZ Z KUŘECÍCH PRSÍČEK s červenou cibulí, slaninou a čerstvou paprikou na jáhlovém rizotu s restovaným pórkem a omáčkou z drcených rajčat 149 Kč
2. Menu 1. Hovězí maso na česneku s listovým špenátem a plátky bramborových knedlíků (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 2. Pečená kuřecí čtvrtka s divokým koření a kořenovou zeleninou, zeleninové rizoto (1) 109 Kč
4. Menu 3. Zeleninové lečo s kousky paprikové klobásy, podávané s vařeným bramborem (3) 109 Kč
5. Menu 4. Zeleninový salát podávaný s pikantním rozpečeným hermelínem, dipem a toustem (1,3,7) 109 Kč