PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH - AKTUÁLNÍ NABÍDKA.

Úterý 28. 01. 2020

Polévka: Selská (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g BURGER s mletým hovězím masem s čerstvou zeleninou, rozpečenou slaninou, sýrem chedar, bramborovými chipsy a hořčicovou majonézou (1,3,7,9,10) 159 Kč
2. Menu 1. Grilovaný kuřecí steak se slaninovými fazolkami, podávaný s bramborovými hranolky (1) 129 Kč
3. Menu 2. Rajská omáčka s plátkem hovězího masa, podávaná s houskovým knedlíkem (1,3,7) 119 Kč
4. Menu 3. Kynuté jahodové knedlíky, podávané se smetanovým tvarohem a přepuštěným máslem (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky čerstvé papriky, lilku a cukety, podávané s bylinkovým kus-kusem (1) 109 Kč

Středa 29. 01. 2020

Polévka: Zelná s klobásou (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g VEPŘOVÉ KOLENO pečené na našem pivu se sudovým kysaným zelím, šumavským bramborovým knedlíkem a osmaženou cibulkou (1,3,7) 159 Kč
2. Menu 1. Kuřecí maso na čínský způsob s pórkem a arašídy, podávané s dušenou kari rýží (1,) 129 Kč
3. Menu 2. Smažený sekaný karbanátek, podávaný s bramborovou kaší a kyselou okurkou (1,3,7) 119 Kč
4. Menu 3. Bramborové noky s kuřecím masem, žampióny a sušenými tomaty, sypané parmazánem (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát podávaný s grilovaným hovězím masem, dipem a toustem (1,3,7) 109 Kč

Čtvrtek 30. 01. 2020

Polévka: Dršťková (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g HOVĚZÍ CHUCK ROLL pomalu pečený na česneku a cibuli s dýňovým pyré, restovanými fazolovými lusky s tymiánem a anglickou slaninou (1,3,7) 159 Kč
2. Menu 1. Kuřecí pašerák s tatarskou omáčkou, sypaný sýrem podávaný s vařeným bramborem (1,3,7) 129 Kč
3. Menu 2. Dušené vepřové maso na houbách, podávané s dušenou petrželkovou rýží (1) 119 Kč
4. Menu 3. Čočka na kyselo s grilovanou paprikovou klobásou, sázeným vejcem a kyselou okurkou (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát podávaný s grilovanými kousky lososa, dipem a toustem (1,3,7) 109 Kč

Pátek 31. 01. 2020

Polévka: Zeleninová s nudlemi (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g HOVĚZÍ STEAK z vyzrálé kýty (knuckle) pikantními červenými fazolemi, jemně uzeným špekem a čerstvou feferonkou, bramborou pečenou ve slupce a čersnekovým dipem (1,3,7) 149 Kč
2. Menu 1. Zbojnická hovězí roláda, podávaná s listovým špenátem a bramborovým knedlíkem (1,3,7) 129 Kč
3. Menu 2. Pečené rybí filé s bylinkovým máslem, podávané s vařeným bramborem a salátem (1,3,4,7) 119 Kč
4. Menu 3. Pohankové rizoto s kuřecím masem a čerstvou zeleninou, podávané s kyselou okurkou (1) 109 Kč
5. Menu 4. Restované kousky krůtího masa s ledovým salátem, dipem a rozpečeným toustem (1,3,7) 109 Kč