PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Zde se můžete podívat co pro vás každý týden připravujeme za aktuální denní nabídku jídel.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme Speciální nabídkou, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy. 

Sledujte také pravidelně naši nabídku měsíčních gastronomických specialit! Stojí za to. Gastro kalendář 2016.

Úterý 30. 08. 2016

Polévka: Bramborová s houbami (1,9) 25 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 600g KUŘECÍ KŘÍDLA pečené v pikantní marinádě s omáčkou ze sýra s modrou plísní, čerstvou zeleninou a čerstvě rozpečenou bagetou s bylinkovým máslem (1,3,7) 139 Kč
2. Menu 1. Špíz z kuřecích stehýnek, anglické slaniny, cibule a papriky, podávaný s bramborovými plátky (1) 99 Kč
3. Menu 2. Smažený holandský řízek se sýrem, podávaný s vařeným bramborem a zeleninovým salátem (1,3,7) 89 Kč
4. Menu 3. Kořeněné kousky vepřové panenky servírované s trhanými listy ledového salátu, dip, toust (1,3,7) 89 Kč
5. Menu 4. Zapečené těstoviny s kuřecím masem drcenými tomaty a čerstvou bazalkou (1,3,7) 79 Kč

Středa 31. 08. 2016

Polévka: Brokolicový krém (1,7) 25 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180 Kč
2. a silnou drůbeží omáčkou se stříbrnými cibulkami (1) 129 Kč
3. Menu 1. Gratinovaný krůtí steak s čerstvými tomaty a balkánským sýrem, americký brambor (1,7) 99 Kč
4. Menu 2. Pečená husarská roláda plněná směsí mletého masa, podávaná s bramborovou kaší, salát (1,3,7) 89 Kč
5. Menu 3. Variace listových salátů podávaná s grilovanou bavorskou klobáskou, dipem a toustem (1,3,7) 89 Kč
6. Menu 4. Krkonošské špekové knedlíky servírované se zelím a smaženou cibulkou (1,3,7) 79 Kč

Čtvrtek 01. 09. 2016

Polévka: Boršč (1,9) 25 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g POMALU PEČENÁ VEPŘOVÁ KÝTA, špikovaná kořenovou zeleninou s grilovanou červenou cibulí, marinovanými žampiony a mačkaným bramborem (9) 139 Kč
2. Menu 1. Pečená kachní čtvrtka podávaná s červeným zelím a variací českých knedlíků (1,3,7) 99 Kč
3. Menu 2. Mexický hovězí guláš servírovaný s hráškovou rýží, sypaný strouhaným sýrem (1) 89 Kč
4. Menu 3. Bramborové noky s restovaným kuřecím masem a listovým špenátem, parmazán (1,3,7) 89 Kč
5. Menu 4. Smažený hermelín servírovaný s míchaným zeleninovým salátem, dipem a toustem (1,3,7)) 79 Kč