PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH.

AKTUÁLNĚ: DOMÁCÍ ZMRZLINY A SORBETY 17. - 26. 7. 2020

Úterý 11. 08. 2020

Polévka: Špenátový krém se smetanou (1,7) 35 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g KUŘECÍ PRSÍČKO pečené s krustou ze sušených rajčat a černých oliv s bazalkovo-bramborovou kaší a salátem z červené cibule a pórku (3,7) 149 Kč
2. Menu 1. Pečené vepřové výpečky, podávaný s kysaným zelím a plátky bramborových knedlíků (1,3,7) 129 Kč
3. Menu 2. Pikantní směs s kuřecím masem a zeleninou, podávaná s domácími hranolky (1) 119 Kč
4. Menu 3. Smažené čerstvé žampióny, podávané s vařeným novým bramborem a tatarskou omáčkou (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Těstovinový salát s tuňákem, čerstvou zeleninou, olivami a majonézovým dipem (1,3,7) 109 Kč

Středa 12. 08. 2020

Polévka: Bramborová s houbami (1,7,9) 35 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g HOVĚZÍ VYZRÁLÝ STEAK se snopkem zelených fazolek ve slanině, pečenou bramborou ve slupce, křenovým dipem a omáčkou demi glace (1,7) 159 Kč
2. Menu 1. Koprová omáčka s plátkem hovězího masa, podávaná s houskovým knedlíkem (1,3,7) 129 Kč
3. Menu 2. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem s kysaným zelím a osmaženou cibulkou (1,3,7) 119 Kč
4. Menu 3. Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sypané strouhaným sýrem, kyselá okurka (1,7) 109 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky vepřového masa podávané se zeleninovým salátem s červenou čočkou () 109 Kč

Čtvrtek 13. 08. 2020

Polévka: Zeleninový vývar s těstovinou (1,3,7) 35 Kč
1. TIP Šéfkuchaře 180g: FILET MOŘSKÉ ŠTIKY pečený na mořské soli s limetkovou šťávou na kroupovo-houbovém rizotu s pečenými stroužky česneku a cibulovou omáčkou (1,4 149 Kč
2. Menu 1. Kuřecí „pašerák“ s novým bramborem, naší tatarskou omáčkou a strouhaným sýrem (1,3,7) 129 Kč
3. Menu 2. Restované vepřové kousky na barevném pepři, servírované s dušenou petrželkovou rýží (1) 119 Kč
4. Menu 3. Zapečené těstoviny s kousky vepřové šunky a brokolicí a vejcem (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Ledový salát s grilovaným krůtím masem, česnekovou majonézou a cherry rajčaty (1,3,7) 109 Kč

Pátek 14. 08. 2020

Polévka: Hráškový krém s žemlovými krutony (3) 35 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g VEPŘOVÁ KÝTA v pepřovém koření, špikovaná slaninou s opečenými brambůrky, ragů z hlívy ústřičné s omáčkou z paprik a celerovými chipsy (7,9) 159 Kč
2. Menu 1. Španělská hovězí pečeně se slaninou, vejcem a okurkou, podávaná s houskovým knedlíkem (1,3) 129 Kč
3. Menu 2. Smažený sýr, podávaný s vařeným novým bramborem a naší domácí tatarskou omáčkou (1,3,7) 119 Kč
4. Menu 3. Borůvkové kynuté knedlíky, podávané se smetanovým tvarohem a skořicovým cukrem (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát servírovaný s kousky nivy a rozpečeným toustem (1,3,7) 109 Kč