PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH -  Gastro kalendář 2017.

Pondělí 27. 03. 2017

Polévka: Špenátový krém (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g KUŘECÍ PRSÍČKA špikovaná karotkou s restovanými bramborovými špalíky, zelenými fazolkami, anglickou slaninou a omáčkou demi glace (1,3,7,9) 149 Kč
2. Menu 1. Pečený vepřový vrabec, podávaný s kysaným zelím a plátky houskových knedlíků (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Pikantní kuřecí směs se zeleninou, podávaná se špagetami (1) 99 Kč
4. Menu 3. Hrachová kaše servírovaná s opečenou paprikovou klobásou, sázeným vejcem a cibulkou (1,3) 99 Kč
5. Menu 4. Grilované hovězí maso podávané s variací trhaných listových salátů, dipem a toustem (1,3,7) 89 Kč

Úterý 28. 03. 2017

Polévka: Hovězí vývar s masem a rýží (1,3,7,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ s mačkaným bramborem, ochuceným pečeným česnekem, ragů z čerstvých paprik, tymiánem, sázeným vajíčkem a sm. cibulkou (3) 149 Kč
2. Menu 1. Kuřecí maso na čínský způsob s pórkem a arašídy, podávané s dušenou kari rýží (1) 109 Kč
3. Menu 2. Halušky s kousky moravského uzeného masa a kysaným zelím, sypané sekanou petrželkou (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Smažené rybí filé, podávané s vařeným bramborem, citrónem a zeleninovým salátem (1,3,4,7) 99 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky lilku, papriky a cukety s pečenými brambory a cizrnovou pastou 89 Kč

Středa 29. 03. 2017

Polévka: Staročeská kulajda (1,3,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g VEPŘOVÁ KRKOVIČKA pečená ve vakuu s černým pivem a bylinkami s chlebovým knedlíkem a zelím z červené řepy se strouhaným jablkem (1,3,7) 139 Kč
2. Menu 1. Pečený kuřecí špíz s anglickou slaninou, cibulí a paprikou, podávaný s hranolky a dipem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Masové koule ze směsi mletého masa, přelité rajskou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Květákový mozeček s vejcem, podávaný s vařeným bramborem a okurkovým salátem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát s tuňákem citrónem, dipem a rozpečeným toustem (1,3,4,7) 89 Kč

Čtvrtek 30. 03. 2017

Polévka: Zelná s klobásou (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g PEČENÉ KACHNÍ STEHÝNKO na kmínu s červeným zelím, variací bramborových, špekových a houskových knedlíků s osmaženou cibulkou (1,3,7) 139 Kč
2. Menu 1. Krůtí maso dušené na estragonu, podávané s cuketou a americkým bramborem (1) 109 Kč
3. Menu 2. Mexický hovězí guláš, podávaný s dušnou hráškovou rýží a strouhaným sýrem (1) 99 Kč
4. Menu 3. Smažené čerstvé žampióny podávané s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Zapečené palačinky s tvarohem a rozinkami se skořicovým cukrem a smetanou (1,3,7) 89 Kč

Pátek 31. 03. 2017

Polévka: Kachní kaldon (1,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g HOVĚZÍ VÁLEČEK PEČENÝ v silném cibulovém základu s mačkaným špenátovým bramborem, restovanou karotkou a čerstvým koriandrem (1) 159 Kč
2. Menu 1. Svíčková na smetaně podávaná s brusinkami, citrónem a plátky houskových knedlíkem (1,3,7,10) 109 Kč
3. Menu 2. Nadívaný vepřový bok žemlovou nádivkou, podávaný s bramborovou kaší a zelným salátem (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Srbské vepřové rizoto, sypané strouhaným sýrem, doplněné kyselou okurkou (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Salát z červené čočky a červené řepy, podávané s grilovanými kousky vepřového masa (1,3,7) 89 Kč