PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH -  Gastro kalendář 2017.

Úterý 21. 11. 2017

Polévka: Špenátový krém (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g FISH & CHIPS kousky kvalitních mořských ryb osmažené v pivním těstíčku s bramborovými hranolky, měsíčkem citronu a kapari majonézou (1,3,4,7) 139 Kč
2. Menu 1. Steak z vepřové kotlety servírovaný se sázeným vejcem a šunkou, vařený brambor (1,3) 109 Kč
3. Menu 2. Koprová omáčka podávaná s plátkem hovězího masa a houskovým knedlíkem (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Zapečené těstoviny s kousky kuřecího masa a sýrovou omáčkou, sypané parmazánem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Rakouské špetzle s rozpečenou anglickou slaninou, balkánským sýrem a petrželkou (1,3,7) 89 Kč

Středa 22. 11. 2017

Polévka: Hovězí vývar s rýží a hráškem (1,9) 29 Kč
1. 180g HOVĚZÍ VÁLEČEK PEČENÝ v silném cibulovém základu s mačkaným špenátovým bramborem, restovanou karotkou a čerstvým koriandrem 149 Kč
2. Menu 1. Špikovaná krůtí prsa dušená s kořenovou zeleninou, podávaná s petrželkovým bulgurem (1) 109 Kč
3. Menu 2. Dušené vepřové nudličky na barevném pepři, podávané s dušenou petrželkovou rýží (1) 99 Kč
4. Menu 3. Smažené čerstvé žampióny, podávané s domácí tatarskou omáčkou a vařeným bramborem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Tvarohové ovocné knedlíky podávané se smetanovým tvarohem a přepuštěným máslem (1,3,7) 89 Kč

Čtvrtek 23. 11. 2017

Polévka: Dršťková (1) 29 Kč
1. 180g FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA se šťouchaným bramborem ochuceným rozmarýnem s ragů z bílé a červené cibule a silnou masovou omáčkou (1,9) 139 Kč
2. Menu 1. Pečené králičí stehýnko, podávané se špenátem a plátky bramborových knedlíků (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Kuřecí kousky restované s kari kořením, podávané s dušenou petrželkovou rýží (1) 99 Kč
4. Menu 3. Restované krůtí kousky podávané s míchaným zeleninovým salátem, dipem a toustem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Domácí bramborový guláš s paprikovou klobásou a rozpečenou skývou kmínového chleba (1,3,7) 89 Kč

Pátek 24. 11. 2017

Polévka: Kulajda (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g ŠPÍZ Z KUŘECÍHO MASA s anglickou slaninou a paprikou, omáčkou z dijonské hořčice a domácími americkými brambory pečenými v troubě (10) 139 Kč
2. Menu 1. Přírodní kuřecí steak podávaný s grilovanou zeleninou a bramborovým hranolky (1) 109 Kč
3. Menu 2. Segedínský guláš „speciál“ z vepřové plece, podávaný s houskovým knedlíkem (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Dušená vepřová játra na slanině servírovaná s dušenou petrželkovou rýží (1) 99 Kč
5. Menu 4. Těstovinový salát s tuňákem, čerstvou zeleninou a majonézou (1,3,4) 89 Kč