PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Zde se můžete podívat co pro vás každý týden připravujeme za aktuální denní nabídku jídel.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme Speciální nabídkou, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy. 

Sledujte také pravidelně naši nabídku měsíčních gastronomických specialit! Stojí za to. Gastro kalendář 2016.

Středa 27. 07. 2016

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9) 25 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g KOUSKY GRILOVANÉHO LOSOSA na těstovinách tagliatelle se smetanovou omáčkou, restovaným listovým špenátem, česnekem a pórkovou slámou (1,3,4,7) 139 Kč
2. Menu 1. Pikantní guláš z hovězího masa, podávaný se šumavským knedlík a cibulovými kroužky (1,3,7) 99 Kč
3. Menu 2. Smažený sekaný řízek se sýrem, podávaný s bramborovou kaší a zeleninovým salátem (1,3,7) 89 Kč
4. Menu 3. Mexické fazole s kousky paprikové klobásy a čerstvé zeleniny s rozpečeným chlebem (1,3,7) 89 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky vepřového masa, podávané na salátu z červené čočky a červené řepy 79 Kč

Čtvrtek 28. 07. 2016

Polévka: Ruský boršč (1) 25 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g HOVĚZÍ SPODNÍ ŠÁL pomalu pečený v silném cibulovém základu s kapary květy, hořčicí s chlebovými knedlíky a osmaženou vídeňskou cibulkou (1,3,7,10) 149 Kč
2. Menu 1. Pečená kachní čtvrtka podávaná s červeným zelím a variací českých knedlíků (1,3,7) 99 Kč
3. Menu 2. Dušená vepřová plec na kmínu, podávaná s vařeným bramborem (1) 89 Kč
4. Menu 3. Rizoto s kuřecím masem a grilovanou zeleninou, sypané strouhaným sýrem (7) 89 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát s rozpečeným hermelínem, brusinkovým dipem a toustem (1,3,7) 79 Kč

Pátek 29. 07. 2016

Polévka: Zelná s klobásou (1) 25 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g STEAK Z KUŘECÍCH STEHÝNEK marinovaný v limetkách na lůžku rýžových nudlí s restovanou zeleninou a thajskou omáčkou z fermentované sojové omáčky 129 Kč
2. Menu 1. Husarská roláda plněná směsí mletého masa, podávaná s bramborovou kaší a salátem (1,3,7) 99 Kč
3. Menu 2. Bramborové noky s restovaným kuřecím masem, drcenými tomaty a parmazánem (1,3,7) 89 Kč
4. Menu 3. Dušená kuřecí jatýrka na uzené slanině, podávané s dušenou petrželkovou rýží (1) 89 Kč
5. Menu 4. Ceasar salát s restovaným kuřecím masem, žemlovými krutony a parmazánem (1,3,7) 79 Kč