PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH - AKTUÁLNÍ NABÍDKA.

Sobota 21. 09. 2019

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,7,9) 29 Kč
1. Menu 1. Svíčková na smetaně podávané s brusinkami, smetanou a plátky houskových knedlíků (1,3,7,9,10) 119 Kč
2. Menu 2. Smažený kuřecí řízek, podávaný s bramborovou kaší a kyselou okurkou (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 3. Míchaný zeleninový salát, podávaný grilovaným kuřecím masem a rozpečeným toustem (1,3,7) 119 Kč

Neděle 22. 09. 2019

Polévka: Zelná s klobásou (1) 29 Kč
1. Menu 1. Boloňské špagety se směsí mletého masa, drcených tomatů a oregana, sypané sýrem (1,3,7) 119 Kč
2. Menu 2. Restované kuřecí kousky na žampiónech podávané s dušenou petrželkovou rýží (1) 119 Kč
3. Menu 3. Míchaný zeleninový salát s hovězím masem, hořčicovým dipem a rozpečeným toustem (1,3,7) 119 Kč

Pondělí 23. 09. 2019

Polévka: Špenátový krém (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g KUŘECÍ PRSÍČKO PEČENÉ NA GRILU s mačkaným bramborem, sekanou petrželkou, zapečenými plátky čerstvého lilku s rajčaty a balkánským sýrem (1,7) 149 Kč
2. Menu 1. Kuřecí steak s císařskou zeleninou, přelitý holandskou omáčkou, podávaný s hranolky (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 2. Pečený vepřový vrabec, podávaný s kysaným zelím a plátky bramborových knedlíků (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Zapečené těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou, sypané parmazánem (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky papriky, lilku, a cukety, servírované s bylinkovým kus-kusem (1,3,7) 109 Kč

Úterý 24. 09. 2019

Polévka: Hovězí vývar s vaječnou jíškou (1,3,7,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g VEPŘOVÉ KOLENO pečené na našem pivu se sudovým kysaným zelím, šumavským bramborovým knedlíkem a osmaženou cibulkou (1,3,7)18 18 149 Kč
2. Menu 1. Maďarský hovězí guláš, sypaný paprikou, podávaný s plátky houskových knedlíků (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 2. Kuřecí maso ba čínský způsob se zeleninou, pórkem a arašídy, podávané s dušenou rýží (1) 109 Kč
4. Menu 3. Barevné fazole na kyselo, podávané s plátkem uzeného masa a kyselou okurkou (1) 109 Kč
5. Menu 4. Grilované krůtí kousky podávané s ledovým salátem, koktejlovým dipem a toustem (1,3,7) 109 Kč

Středa 25. 09. 2019

Polévka: Tomatová s těstovinou (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g 18 POMALU PEČENÁ HOVĚZÍ PEČENĚ s pikantním salátem z pečených brambor, cizrny, čerstvé chilli papričky, červené cibule a omáčkou demi glace (1) 159 Kč
2. Menu 1. Dušená vepřová plec na podzimních houbách, podávaná dušenou petrželkovou rýží (1) 119 Kč
3. Menu 2. Domácí halušky s kysaným zelím a kousky moravského uzeného masa, sypané kudrnkou (1,3,7) 119 Kč
4. Menu 3. Boloňské špagety se směsí mletého masa, drcených tomatů a oregana, sypané sýrem (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Smažené kuřecí kousky obalené v corn falkesu, podávané se salátem Coleslaw (1,3,7) 109 Kč

Čtvrtek 26. 09. 2019

Polévka: Žampiónová bílá (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g PEČENÁ KACHNÍ ČTVRTKA na kmínu podávaná s červeným zelím a variací českých knedlíků (1,3,7) 149 Kč
2. Menu 1. Kuřecí „pašerák“ podávaný tatarskou omáčkou a vařeným bramborem, sypaný sýrem (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 2. Hamburská vepřová kýta, podávaná s plátky houskových knedlíků (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Pečená pikantní kuřecí křídla, podávaná se sýrovou omáčkou, zeleninou a bagetkou (1,3) 109 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát s pohankou, podávaný s grilovaným vepřovým masem, toust (1,3,7) 109 Kč

Pátek 27. 09. 2019

Polévka: Čočková s uzeninou (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g HOVĚZÍ VÁLEČEK PEČENÝ v silném cibulovém základu s mačkaným špenátovým bramborem, restovanou karotkou a čerstvým koriandrem (1) 159 Kč
2. Menu 1. Španělská hovězí pečeně s vejcem, slaninou, okurkou, podávaná s houskovým knedlíkem (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 2. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, podávané se zelím a smaženou cibulkou (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Smažený kapustový karbanátek, podávaný s vařeným bramborem a kyselou okurkou (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Ovocné tvarohové knedlíky se smetanovým tvarohem, přepuštěným máslem (1,3,7) 109 Kč