PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH -  Gastro kalendář 2017.

Středa 17. 01. 2018

Polévka: Uzený vývar s masem a kroupami (1,3,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA se šťouchaným bramborem ochuceným rozmarýnem s ragů z bílé a červené cibule a silnou masovou omáčkou (1,9)) 149 Kč
2. Menu 1. Horňácký vepřový guláš s fazolemi, servírovaný s plátky houskových knedlíků (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Smažený holandský řízek se sýrem, podávaný bramborovou kaší a zelným salátem (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Grilované kousky krůtího masa, podávané se zeleninovým salátem dipem a toustem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Hrachová kaše s grilovanou paprikovou klobásou, sázeným vejcem a kyselou okurkou (1,3) 99 Kč

Čtvrtek 18. 01. 2018

Polévka: Bramborová (1,7,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g TĚSTOVINY TAGLIATELLE s restovanými kousky lososa na olivovém oleji, černými olivami, keříčkovými rajčaty, bazalkovým pestem a rucolou (3,7) 139 Kč
2. Menu 1. Kuřecí „Pašerák“ sypaný strouhaným sýrem, podávaný s vařeným bramborem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Rajská omáčka s plátkem hovězího masa, podávaná s houskovým knedlíkem (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Smažené kuřecí kousky obalené v lupínkách corn flakes, podávané se salátem Coleslaw (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Zeleninové lečo s kousky papriková klobásy, podávané s rozpečeným chlebe, (1,3,7) 99 Kč

Pátek 19. 01. 2018

Polévka: Čočková s uzeninou (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g ROLÁDA Z KUŘÁTKA plněná drůbežími jatýrky s restovanou karotkou ochucenou čerstvým koriandrem a jemnou polentovou kaší (1,3,7) 149 Kč
2. Menu 1. Hovězí pečeně dušená na houbách, podávaná s plátky houskových knedlíků (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Zapečená vepřová kotletky se smetanovým bramborem, sypaným sekanou kudrnkou (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Pikantní masová směs se zeleninou, servírovaná se špagetami (1) 99 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky bavorské klobásky, podávané s míchaným zeleninovým salátem, dip, toust (1,3,7) 99 Kč