PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH - AKTUÁLNÍ NABÍDKA.

Sobota 20. 07. 2019

Polévka: Francouzská cibulová se sýrovými krutony (1,7) 29 Kč
1. Menu 1. Pikantní kuřecí směs se zeleninou, podávaná s bramborovými hranolky (1) 119 Kč
2. Menu 2. Pečené uzené kuřecí stehýnko, podávané s bramborovou kaší a zelným salátem (1,7) 119 Kč
3. Menu 3. Míchaný zeleninový salát s marinovaným sýrem, dipem a rozpečeným toustem (1,3,4,7) 119 Kč

Neděle 21. 07. 2019

Polévka: Zeleninový vývar s nudlemi (1,3,9) 29 Kč
1. Menu 1. Segedínský guláš „speciál“ z vepřové plece, podávaný s plátky houskových knedlíků (1,3,7) 119 Kč
2. Menu 2. Bramborové noky s restovaným kuřecí masem, drcenými tomaty, bazalkou a parmazánem (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 3. Řecký zeleninový salát se balkánským sýrem, černými olivami a olivovým olejem (1,3,7) 119 Kč

Pondělí 22. 07. 2019

Polévka: Masový krém (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g BRAMBOROVÉ GNOCCHI s tomatovou polpou, rozmarýnem, pečeným česnekem v olivovém oleji, bazalkovým pestem a plátky sýra mozzarella (1,3,7) 139 Kč
2. Menu 1. Kuřecí steak s máslovou brokolicí, holandskou omáčkou a bramborovými hranolky (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 2. Grilovaný vepřový steak s teplým cibulovým salátem a šťouchaným bramborem (1) 109 Kč
4. Menu 3. Pikantní mexické fazole s paprikovou klobáskou, zeleninou a skývou kmínového chleba (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát s vařeným vejcem, šunkou, avokádem a rozpečeným toustem (1,3,4,7) 109 Kč

Úterý 23. 07. 2019

Polévka: Staročeská kulajda (1,3,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g FILET MOŘSKÉ ŠTIKY pečený na čerstvých bylinkách se parmazánovou krustou na lehkém bramborovém salátu s jogurtem a sladkým hráškem (4,7) 149 Kč
2. Menu 1. Pikantní chilli con carne z kuřecího masa a fazolí, podávané s pečeným bramborem (1) 119 Kč
3. Menu 2. Plněné bramborové knedlíky uzeným mase s kysaným zelím a smaženou cibulkou (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Rizoto z drůbežího masa, sypané strouhaným sýrem, podávané s kyselou okurkou (1,7) 109 Kč
5. Menu 4. Litoměřický zelný salát s jablky, podávaný se smaženými kuřecími kousky a toustem (1,3,7) 109 Kč

Středa 24. 07. 2019

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ s pečenou paprikou, sázeným vejcem a šťouchaným bramborem 159 Kč
2. Menu 1. Špikovaná vepřová kýta podávaná s růžičkovou kapustou a vařeným bramborem (1,7) 119 Kč
3. Menu 2. Mexický hovězí guláš, podávaný s hráškovou rýží, sypaný strouhaným sýrem (1,7) 109 Kč
4. Menu 3. Pečené pikantní kuřecí paličky s BB-Q omáčkou, karotkou, řapíkatým celerem a hranolky (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Těstovinový salát s kousky sýru, vepřové šunky, zeleniny a majonézou (1,3,7) 109 měřický zelný salát s jablky, podávaný se smaženými kuřecími kousky a toustem (1,3,7) 109 Kč

Čtvrtek 25. 07. 2019

Polévka: Špenátový krém (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g DORŮŽOVA PEČENÁ PANENKA servírovaná na lůžku bramborových noků s listovým špenátem, česnekem, smetanou, bílým vínem a karotkovou slámou (1,3,7) 159 Kč
2. Menu 1. Smažený kuřecí nebo vepřový řízek, podávaný s bramborovou kaší a zeleninovým salátem (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 2. Kuřecí plátek přelitý houbovou omáčkou, podávaný s dušenou petrželkovou rýží (1) 109 Kč
4. Menu 3. Domácí bramborový guláš s kousky paprikové klobásky a rozpečenou skývou chleba (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Bramborové šišky sypané cukrovým mákem, přelité přepuštěným máslem (1,3,7) 109 Kč

Pátek 26. 07. 2019

Polévka: Čočková s uzeninou (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g KUŘECÍ PRSÍČKO PEČENÉ NA GRILU s mačkaným bramborem, sekanou petrželkou, zapečenými plátky čerstvého lilku s rajčaty a balkánským sýrem (1,7) 149 Kč
2. Menu 1. Španělská hovězí pečeně se slaninou, vejcem, okurkou, podávaná s houskovým knedlíkem (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 2. Pašerácká vepřová kotletka sypaná strouhaným sýrem, podávaná s pečeným bramborem (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Zapečené těstoviny s kousky uzeného masa a vejcem, podávané s kyselou okurkou (1) 109 Kč
5. Menu 4. Restované kousky rybího masa se zeleninovým salátem, dipem a rozpečeným toustem (1,3,4,7) 109 Kč