PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH -  Gastro kalendář 2017.

Pondělí 25. 09. 2017

Polévka: Krupicová s vejcem (1,7,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g FILET MOŘSKÉ ŠTIKY pečený na čerstvých bylinkách se parmazánovou krustou na lehkém bramborovém salátu s jogurtem a sladkým hráškem (4,7) 149 Kč
2. Menu 1. Grilovaný kuřecí steak se smetanovými žampióny podávaný se šťouchaným bramborem (1) 109 Kč
3. Menu 2. Pečené krůtí výpečky podávané s listovým špenátem a plátky bramborových knedlíků (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Těstoviny s restovanou šunkou a brokolicí, sypané sýrem a sekanou kudrnkou (1,7) 99 Kč
5. Menu 4. Ceasar s kuřecím masem, opečenými žemlovými krutony a parmazánem (1,3,7) 89 Kč

Úterý 26. 09. 2017

Polévka: Krkonošské kyselo (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE na rozpečené skývě chleba s grilovanou červenou cibulí, hořčicí, sterilovanou feferonkou a strouhaným křenem (1,10) 149 Kč
2. Menu 1. Hovězí guláš sypaný čerstvou červenou cibulí, podávaný s houskovým knedlíkem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Bramborové noky s kuřecím masem, drcenými tomaty, čerstvou bazalkou a parmazánem (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Drůbeží jatýrka po pastýřsku, podávaná s vařeným bramborem (1,3) 99 Kč
5. Menu 4. Grilované vepřové kousky servírované s jáhlovo-zeleninovým rizotem (1,3,7) 89 Kč

Středa 27. 09. 2017

Polévka: Špenátový krém (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g TORTILA plněná restovaným kuřecím masem, čerstvými žampióny a pórkem, s bramborovými chipsy a BB-Q omáčkou (1) 159 Kč
2. Menu 1. Grilovaný krůtí plátek na estragonu, podávaný s grilovanou cuketou a dušnou rýží (1) 109 Kč
3. Menu 2. Koprová omáčka s plátkem hovězího masa, podávaná s houskovým knedlíkem (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Pečené čevabčiči podávané s hořčicí, jemnou cibulí a vařeným bramborem (1,3) 99 Kč
5. Menu 4. Bramborové šišky sypané cukrovým mákem, přelité přepuštěným máslem (1,3,7) 89 Kč

Čtvrtek 28. 09. 2017

Polévka: Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi (1,3,9) 29 Kč
1. Menu 1. Smažený kuřecí řízek, podávaný s máslovou bramborovou kaší a zeleninovým salátem (1,3,7) 109 Kč
2. Menu 2. Zvěřinové ragů s kořenovou zeleninou, divokým kořením a brusinkami, bramborový knedlík (1,3,7) 99 Kč
3. Menu 3. Marinovaný balkánský sýr s míchaným zeleninový salátem, černými olivami a toustem (1,3,7) 99 Kč

Pátek 29. 09. 2017

Polévka: Rajčatová s rýží (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g KUŘECÍ PRSÍČKO PEČENÉ NA GRILU s mačkaným bramborem, sekanou petrželkou, zapečenými plátky čerstvého lilku s rajčaty a balkánským sýrem (1,3,7) 149 Kč
2. Menu 1. Gratinovaný kuřecí steak s nivou a tomaty, podávaný s americkým bramborem a dipem (1,3) 109 Kč
3. Menu 2. Segedínský guláš „speciál“ z vepřové plece, podávaný s plátky houskových knedlíků (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Pikantní mexické fazole s paprikovou klobásou, podávané s rozpečeným chlebem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky ryb, podávané s míchaným zeleninovým salátem, dipem a toustem (1,3,4,7) 89 Kč

Sobota 30. 09. 2017

Polévka: Mexická fazolová (1) 29 Kč
1. Menu 1. Zvěřinové ragů s kořenovou zeleninou, divokým kořením a brusinkami, bramborový knedlík (1,3,7) 109 Kč
2. Menu 2. Vepřové kousky restované na barevném pepři podávané dušenou petrželkovou rýží (1) 99 Kč
3. Menu 3. Pikantní rozpečený hermelín s míchaným zeleninovým salátem, brusin. dipem a toustem (1,3,7) 99 Kč

Neděle 01. 10. 2017

Polévka: Bramborová s houbami (1) 29 Kč
1. Menu 1. Segedínský guláš „speciál“ z vepřové plece, podávaný s houskovým knedlíkem (1,3,7) 109 Kč
2. Menu 2. Smažený kuřecí řízek, podávaný s máslovou bramborovou kaší a míchaným salátem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 3. Restované kousky rybího masa s míchaným zeleninovým salátem, dipem a toustem (1,3,4,7) 99 Kč

Pondělí 02. 10. 2017

Polévka: Kmínová s vejcem (1,3,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g DORŮŽOVA PEČENÁ PANENKA servírovaná na lůžku bramborových noků s listovým špenátem, česnekem, smetanou, bílým vínem a karotkovou slámou (1,3,7) 139 Kč
2. Menu 1. Krůtí maso na divoko s kořenovou zeleninou a plátky bramborových knedlíků (1) 109 Kč
3. Menu 2. Smažené rybí filé servírované s máslovou bramborovou kaší a zeleninovým salátem (1,3,4,7) 99 Kč
4. Menu 3. Pohankové zeleninové rizoto s restovaným kuřecím masem na bylinkách (1) 99 Kč
5. Menu 4. Těstovinový salát s restovanou šunkou, sýrem, čerstvou zeleninou a majonézou (1,3,7) 89 Kč

Úterý 03. 10. 2017

Polévka: Gulášová s bramborem (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g BURGER s mletým hovězím masem s čerstvou zeleninou, rozpečenou slaninou, sýrem chedar, bramborovými chipsy a hořčicovou majonézou (1,3,7,9,10) 149 Kč
2. Menu 1. Pašerácká kotletka špikovaná párkem, sypaná strouhaným sýrem s vařeným bramborem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Slovenské halušky s brynzou a rozpečenou uzenou slaninou, sypané sekanou kudrnkou (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Pečená kuřecí čtvrtka na másle servírovaná se zeleninovým rizotem (1) 99 Kč
5. Menu 4. Smažené kuřecí řízečky podávané se salátem Coleslaw (1,3,7) 89 Kč

Středa 04. 10. 2017

Polévka: Čočková s uzeninou (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g POMALU PEČENÁ KRKOVIČKA s máslovou růžičkovou kapustou, opečenou bramborovou plackou s rozmarýnem a osmaženou cibulkou (1,3,7) 139 Kč
2. Menu 1. Maďarský hovězí guláš sypaný čerstvou paprikou, podávaný s houskovým knedlíkem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Pštrosí vejce s mletým masem, podávané s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Špagety s kuřecím masem, drcenými tomaty, čerstvou bazalkou sypané parmazánem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Salát z červené čočky a červené řepy podávaný a grilovanými kousky vepřového masa (1) 89 Kč

Čtvrtek 05. 10. 2017

Polévka: Hovězí vývar s rýží a hráškem (1,3,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g STEAK Z KRŮTÍCH PRSOU s jemnou omáčkou ze zeleného pepře, originálním salátem Coleslaw a ve slupce pečenými brambory s mořskou solí (1,7,9) 139 Kč
2. Menu 1. Pečené králičí stehýnko, servírované s listovým špenátem a plátky bramborových knedlíků (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Srbský vepřový plátek s čerstvými tomaty a rajčaty, podávaný s dušenou petrželkovou rýží (1) 99 Kč
4. Menu 3. Barevné fazole s plátkem uzeného masa, zdobené kyselou okurkou a smaženou cibulkou (1) 99 Kč
5. Menu 4. Marinovaný balkánský sýr servírovaný s míchaným zeleninovým salátem a toustem (1,3,7) 89 Kč

Pátek 06. 10. 2017

1. Polévka: Staročeská kulajda (1,3,7) 29 Kč
2. TIP Šéfkuchaře: 180g HOVĚZÍ STEAK pečený na mořské soli s restovanými žampiony, silnou Burgunskou omáčkou z červeného vína a perníku s pečenými brambůrky ve slupce s cibulkou (1,9)18 149 Kč
3. Menu 1. Námořnické hovězí maso podávané s vejcem a dušenou petrželkovou rýží (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 2. Vepřová játra po Gruzínsku podávaná se sázeným vejcem a bramborovými hranolky (1,3) 99 Kč
5. Menu 3. Zapečené brambory s pikantním kuřecím masem, vejcem, sýrem a smetanou (1,3,7) 99 Kč
6. Menu 4. Smažený sýrové kousky servírované s míchaným zeleninovým salátem, dipem a toustem (1,3,7) 89 Kč