PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY - AKTUÁLNĚ - 18. 5. - 27. 5. 2018 - chřestové jarní dny

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH -  Aktuální Gastro kalendář.

Čtvrtek 24. 05. 2018

Polévka: Krušnohorské kyselo (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g VEPŘOVÁ PLEC pečená na našem pivu, špikovaná kořenovou zeleninou s mačkanými brambory, růžičkovou kapustou a hořčicovou omáčkou (9,10) 149 Kč
2. Menu 1. Krůtí roláda plněná žemlovou nádivkou, podávaná s bramborovou kaší a kyselou okurkou (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Koprová omáčka s plátkem hovězího masa, podávaná s plátky houskových knedlíků (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Bramborové noky s kuřecím masem, listovým špenátem, sypané parmazánem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky rybího masa, podávané s míchaným zeleninovým salátem, dip, toust (1,3,4,7) 99 Kč

Pátek 25. 05. 2018

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g HOVĚZÍ CHUCK ROLL pomalu pečený na česneku a cibuli s dýňovým pyré, restovanými fazolovými lusky s tymiánem a anglickou slaninou 149 Kč
2. Menu 1. Hovězí nudličky na česneku, podávané s listovým špenátem a bramborovým knedlíkem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Zapečené kuřecí maso se smetanovo-sýrovou omáčkou a bramborem (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Restovaná drůbeží játra na majoránce podávaná s dušenou petrželkovou rýží (1) 99 Kč
5. Menu 4. Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a majonézou (1,3,4) 99 Kč