PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH - AKTUÁLNÍ NABÍDKA.

Neděle 18. 11. 2018

Polévka: Česneková s bramborem a vejcem (1,3) 29 Kč
1. Menu 1. Kuřecí steak podávaný s grilovanou zeleninou a pečenými bramborami (1,3,7) 119 Kč
2. Menu 2. Rajská omáčka s masovými sekanými koulemi, podávaná s houskovým knedlíkem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 3. Míchaný zeleninový salát s hovězím masem, hořčicovým dipem a toustem (1,3,7,10) 109 Kč

Pondělí 19. 11. 2018

Polévka: Kmínová s vejcem (1,3) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g KUŘECÍ PRSÍČKO PEČENÉ NA GRILU s mačkaným bramborem, sekanou petrželkou, zapečenými plátky čerstvého lilku s rajčaty a balkánským sýrem (1,7) 149 Kč
2. Menu 1. Krůtí kostky pečené na tymiánu, podávané s plátky bramborových knedlíků (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Smažené rybí filé podávané s jemnou bramborovou kaší a zeleninovým salátem (1,3,4,7) 109 Kč
4. Menu 3. Domácí bramborový guláš s paprikovou klobáskou, podávaný s rozpečeným chlebem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Marinované kousky sýrů míchaným zeleninovým salátem a rozpečeným toustem (1,3,7) 99 Kč

Úterý 20. 11. 2018

Polévka: Dršťková (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g VEPŘOVÁ KÝTA v pepřovém koření, špikovaná slaninou s opečenými brambůrky, ragů z hlívy ústřičné s omáčkou z paprik a celerovými chipsy (7,9) 149 Kč
2. Menu 1. Kuřecí prso obalené v pivním těstíčku, podávané s dipem a vařeným bramborem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Vepřová plec dušená na podzimních houbách, podávaná s dušenou petrželkovou rýží (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Čočka na kyselo, podávaná s paprikovou klobásou, sázeným vejcem a kyselou okurkou (1,7) 99 Kč
5. Menu 4. Kuřecí řízečky podávané s litoměřickým zelným salátem s jablky a toustem (1,3,7) 99 Kč

Středa 21. 11. 2018

Polévka: Fazolová bílá (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g KRŮTÍ PRSA pečená v hořčicové marinádě s pepřovým kořením, grilovanou karotkou, smetanovou omáčkou a opečenými bramborovými špalíky (1,3,7,10) 149 Kč
2. Menu 1. Vepřový plátek po Maďarsku s kysaným zelím, podávaný s plátky houskových knedlíků (1,7,3) 109 Kč
3. Menu 2. Smažené čerstvé žampióny, podávané s domácí tatarskou omáčkou a vařeným bramborem (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Rizoto s drůbežím masem a zeleninou, sypané strouhaným sýrem, kyselá okurka (1,7) 99 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát s avokádem, vařeným vejcem, vepřovou šunkou a toustem (1,3,7) 99 Kč

Čtvrtek 22. 11. 2018

Polévka: Hovězí vývar s rýží a hráškem (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g PEČENÉ KUŘECÍ PALIČKY v marinádě na Italském risotu, pečené rajče a čerstvá rukola (1,10) 159 Kč
2. Menu 1. Kuřecí pašerák sypaný strouhaným sýrem s tatarskou omáčkou a vařeným bramborem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, podávané s kysaným zelím a cibulkou (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Vepřová játra restovaná s cibulí, česnekem a majoránkou, podávené s hranolky (1) 99 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky vepřové panenky, podávané s míchaným zeleninovým salátem, dip, toust (1,3,7) 99 Kč

Pátek 23. 11. 2018

Polévka: Špenátový krém (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g 18 POMALU PEČENÁ HOVĚZÍ PEČENĚ s pikantním salátem z pečených brambor, cizrny, čerstvé chilli papričky, červené cibule a omáčkou demi glace (1) 149 Kč
2. Menu 1. Plzeňský guláš s opečenou klobáskou, sázeným vejcem a tradičními přílohami (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Restované kuřecí kousky s čerstvými žampióny, podávané s dušenou petrželkovou rýží (1) 109 Kč
4. Menu 3. Zapečené těstoviny s vepřovou šunkou, brokolicí a vejcem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Smažené rybí kousky s trhanými listy ledového salátu, koktejlovou omáčkou a toustem (1,3,4,7) 99 Kč