PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Zde se můžete podívat co pro vás každý týden připravujeme za aktuální denní nabídku jídel.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme Speciální nabídkou, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy. 

Sledujte také pravidelně naši nabídku měsíčních gastronomických specialit! Stojí za to. Gastro kalendář 2016.

Úterý 27. 09. 2016

Polévka: Hrachová s žemlovými krutony (1,3,7) 25 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g KUŘECÍ PRSÍČKA špikovaná karotkou s restovanými bramborovými špalíky, zelenými fazolkami, anglickou slaninou a omáčkou demi glaceí (1,3,7,9) 139 Kč
2. Menu 1. Hovězí pečeně dušená na podzimních houbách, podávaná s bramborovým knedlíkem (1,3,7) 99 Kč
3. Menu 2. Holandský řízek se sýrem, podávaný s jemnou bramborovou kaší a salátem (1,3,7) 89 Kč
4. Menu 3. Mexické pikantní fazole s paprikovou klobásou, čerstvou paprikou, tomaty a chlebem (1,3,7) 89 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky kuřecího masa, podávané s variací trhaných listových salátů, dip, toust (1,3,7) 79 Kč

Středa 28. 09. 2016

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9) 25 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180 Kč
2. pečenou kořenovou zeleninou, červenou řepou a bylinkovým dipem (7,9) 129 Kč
3. Menu 1. Plněná kuřecí kapsa mozzarelou a tomaty, podávaná s bramborovými hranolky a dipem (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 2. Dušená vepřová plec na paprikovém základu, podávaná s vařenými těstovinami (1,3,7) 89 Kč
5. Menu 3. Pečené rybí filé na másle, podávané s vařeným bramborem a salátem (1,3,4,7) 89 Kč
6. Menu 4. Ovocné kynuté knedlíky podávané se smetanovým tvarohem, přelité přepuštěným máslem (1,3,7) 79 Kč

Čtvrtek 29. 09. 2016

Polévka: Krkonošské kyselo (1,7) 25 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE na rozpečené skývě chleba s grilovanou červenou cibulí, hořčicí, sterilovanou feferonkou a strouhaným křenem (1,10) 139 Kč
2. Menu 1. Kuřecí pašerák sypaný strouhaným sýrem, podávaný s vařeným bramborem (1,3,7) 99 Kč
3. Menu 2. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, podávané s kysaným zelím a cibulkou (1,3,7) 89 Kč
4. Menu 3. Čočka na kyselo, podávaná s opečenou klobásou, sázeným vejcem a kyselou okurkou (1,3,7) 89 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky vepřové panenky, podávané na salátu z červené čočky a červené řepy (1,3,7) 79 Kč

Pátek 30. 09. 2016

Polévka: Česneková s bramborem (1,3,9) 25 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g HOVĚZÍ ROŠTĚNKA zapečená s cibulovo-hořčicovou krustou, restovanou kapustou, anglickou slaninou a jemnou celerovo-bramborovou kaší (9,10) 149 Kč
2. Menu 1. Maďarský hovězí guláš, sypaný čerstvou paprikou, podávaný s houskovým knedlíkem (1,3,7) 99 Kč
3. Menu 2. Pečená kuřecí roláda plněná žemlovou nádivkou podávaná s vařeným bramborem a salátem (1,3,7) 89 Kč
4. Menu 3. Rizoto z vepřového masa sypané strouhaným sýrem, podávané s kyselou okurkou (1,3) 89 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky bavorské klobásky, podávané s trhanými listy ledového salátu, dip toust (1,3,7) 79 Kč