PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Zde se můžete podívat co pro vás každý týden připravujeme za aktuální denní nabídku jídel.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme Speciální nabídkou, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy. 

Sledujte také pravidelně naši nabídku měsíčních gastronomických specialit! Stojí za to. Gastro kalendář 2016.

Neděle 11. 12. 2016

Polévka: Drůbeží vývar s játrovými knedlíčky (1,3,9) 29 Kč
1. Menu 1. Kančí guláš s brusinkami servírovaný splátky bramborových knedlíků (1,3,7) 109 Kč
2. Menu 2. Smažené rybí filé, podávané s vařeným bramborem a zeleninovým salátem (1,3,4,7) 99 Kč
3. Menu 3. Grilované kousky vepřové panenky podávané s trhanými listy ledového salátu, dipem a toustem (1,3,7,10) 99 Kč

Pondělí 12. 12. 2016

Polévka: Krupicová s vejcem (1,3,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g KUŘECÍ PRSÍČKO PEČENÉ NA GRILU s mačkaným bramborem, sekanou petrželkou, zapečenými plátky čerstvého lilku s rajčaty a balkánským sýrem (1,3,7) 149 Kč
2. Menu 1. Grilovaný kuřecí steak s máslovou karotkou, podávaný s vařeným bramborem (1,7) 109 Kč
3. Menu 2. Vepřová játra restovaná s cibulí, majoránkou a česnekem, podávaná s bramborovými hranolky(1) 99 Kč
4. Menu 3. Boloňské špagety se směsí mletého masa a drcených tomatů, sypané strouhaným sýrem (1,7) 99 Kč
5. Menu 4. Ceasar salát s restovaným kuřecím masem, žemlovými krutony a parmazánem (1,3,7) 89 Kč

Úterý 13. 12. 2016

Polévka: Gulášová s bramborem a majoránkou (19) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g ROLOVANÝ HOVĚZÍ KRK plněné špenátem se zeleninovým kus-kus, silným rozmarýnovým demi glace a žampionovým ragů s kousky slaniny (1,3,7) 159 Kč
2. Menu 1. Masové ragů z vepřových a hovězích líček s červeným vínem, bramborový knedlík (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Smažené čerstvé žampióny podávané s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Čočka na kyselo s plátkem uzeného masa, sázeným vejcem a kyselou okurkou (1,3) 99 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát se sázeným vejcem, vepřovou šunkou, dipem a toustem (1,3,7) 89 Kč

Středa 14. 12. 2016

Polévka: Hrachová s uzeninou (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ s teplým salátem z pečené červené cibule, zelených oliv a drcených rajčat s bramborem pečeným se slupkou (1,3,7,10) 149 Kč
2. Menu 1. Pečená kuřecí kapsa plněná žampióny a vejci, podávaná s americkým bramborem a dipem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Pečená kuřecí čtvrtka na másle, servírovaná se zeleninovým rizotem (17) 99 Kč
4. Menu 3. Grilovaná čerstvá cuketa, lilek a paprika podávaná s bylinkovým kuskusem (1) 99 Kč
5. Menu 4. Domácí bramborový guláš s paprikovou klobásou, podávaný s rozpečeným chlebem (1,3,7) 89 Kč

Čtvrtek 15. 12. 2016

Polévka: Hovězí vývar s rýží a hráškem (1,9) 29 Kč
Polévka: Hovězí vývar s rýží a hráškem (1,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g KANČÍ ŘÍZEČKY smažené v trojobalu s jemnou smetanovou omáčkou, restovanými žampiony a šťouchaným bramborem se slaninou (3,7) 149 Kč
2. Menu 1. Pečené králičí stehýnko, podávané s listovým špenátem a variací českých knedlíků (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Pečené čevabčiči podávané s jemně krájenou cibulí, hořčicí a vařeným bramborem (1,3,10) 99 Kč
4. Menu 3. Houbový kroupový kuba s plátkem moravského uzeného masa, sypaný sekanou kudrnkou (1) 99 Kč
5. Menu 4. Jablková žemlovka, sypaná skořicovým cukrem, přelitá přepuštěným máslem (1,3,7) 89 Kč
6. TIP Šéfkuchaře: 180g KANČÍ ŘÍZEČKY smažené v trojobalu s jemnou smetanovou omáčkou, restovanými žampiony a šťouchaným bramborem se slaninou (3,7) 149 Kč
7. Menu 1. Pečené králičí stehýnko, podávané s listovým špenátem a variací českých knedlíků (1,3,7) 109 Kč
8. Menu 2. Pečené čevabčiči podávané s jemně krájenou cibulí, hořčicí a vařeným bramborem (1,3,10) 99 Kč
9. Menu 3. Houbový kroupový kuba s plátkem moravského uzeného masa, sypaný sekanou kudrnkou (1) 99 Kč
10. Menu 4. Jablková žemlovka, sypaná skořicovým cukrem, přelitá přepuštěným máslem (1,3,7) 89 Kč

Pátek 16. 12. 2016

Polévka: Krkonošské kyselo (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g ROLÁDA Z FARMÁŘSKÉHO KUŘÁTKA plněná drůbežími jatýrky s restovanou karotkou ochucenou čerstvým koriandrem a polentovou kaší (1,3,4,7) 149 Kč
2. Menu 1. Španělská hovězí pečeně se slaninou, vejcem a okurkou a houskovým knedlíkem (1,3,7,10) 109 Kč
3. Menu 2. Kuřecí špíz s anglickou slaninou a cibulí a paprikou, podávaný s americkým bramborem (1) 99 Kč
4. Menu 3. Zapečené brambory s kuřecím masem, cuketou, smetanou a sýrem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky vepřového masa, podávané se salátem z červené čočky a řepy (1,3,7) 89 Kč