PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH -  Gastro kalendář 2017.

Pátek 23. 06. 2017

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g KUŘECÍ PRSÍČKA špikovaná karotkou s restovanými bramborovými špalíky, zelenými fazolkami, anglickou slaninou a omáčkou demi glaceí (1,3,7,9) 149 Kč
2. Menu 1. Španělský vepřový závitek se slaninou, okurkou a cibulí, houskový knedlík (1,3,7,10) 109 Kč
3. Menu 2. Kuřecí plátek s císařskou zeleninou, přelitý holandskou omáčkou, bramborové hranolky (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Zapečené pražské brambory se šunkou, hráškem a vejci, podávané s kyselou okurkou (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Smažené kousky hermelínu, podávané s míchaným zeleninovým salátem, dipem a toustem (1,3,7) 89 Kč