PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY - AKTUÁLNĚ - 20. 7. - 29. 7. 2018 - RETRO KUCHYNĚ 80.LET!

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH -  Aktuální Gastro kalendář.

Pondělí 23. 07. 2018

Polévka: Kmínová s vejcem (1,3) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g BRAMBOROVÉ GNOCCHI s tomatovou polpou, rozmarýnem, pečeným česnekem v olivovém oleji, bazalkovým pestem a plátky sýra mozzarella (1,3,7 180 Kč
2. Menu 1. Pečená vepřová krkovice po selsku, podávaná se zelím a plátky bramborových knedlíků (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Pikantní kuřecí řezanka se zeleninou, podávaná s dušenou petrželkovou rýží (1) 109 Kč
4. Menu 3. Filet mořské štiky pečený s bylinkovým máslem, podávaný s vařeným bramborem (1,4,7) 99 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky bavorské klobásky, servírované s míchaným zeleninovým salátem, dip (1,3,7) 99 Kč

Úterý 24. 07. 2018

Polévka: Gulášová s majoránkou (1) 29 Kč
TIP Šéfkuchaře: 180g DORŮŽOVA PEČENÁ PANENKA servírovaná na lůžku bramborových noků s listovým špenátem, česnekem, smetanou bílým vínem a karotkovou slámou (1,3,7) 149 Kč
Menu 1. Grilovaný kuřecí plátek podávaný se slaninovými fazolkami a bramborovými hranolky (1) 109 Kč
Menu 2. Cmunda po kaplicku plněná kysaným zelím a moravským uzeným masem (1,3,7) 109 Kč
Menu 3. Zapečené pražské brambory s hráškem, šunkou a vejci, podávané s kyselo okurkou (1,3,7) 99 Kč
Menu 4. Smažené kuřecí kousky v corn flakesu servírované se salátem coleslaw (1,3,7) 99 Kč

Středa 25. 07. 2018

Polévka: Brokolicový krém (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g STEAK Z KRŮTÍCH PRSOU s jemnou omáčkou ze zeleného pepře, originálním salátem Coleslaw a ve slupce pečenými brambory s mořskou solí (1,7,9) 149 Kč
2. Menu 1. Mexický hovězí guláš sypaný strouhaným sýrem, podávaný s dušenou hráškovou rýží (1,7) 109 Kč
3. Menu 2. Smažený květák podávaný s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Alpský kynutý knedlík plněný povidly sypaný strouhaným tvarohem, přelitý máslem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Ceasar salát s restovaným kuřecím masem, žemlovými krutony a strouhaným parmazánem (1,3,4,7) 99 Kč

Čtvrtek 26. 07. 2018

Polévka: Staročeská kulajda (1,3,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g 18 POMALU PEČENÁ HOVĚZÍ PEČENĚ s pikantním salátem z pečených brambor, cizrny, čerstvé chilli papričky, červené cibule a omáčkou demi glace (1) 149 Kč
2. Menu 1. Pečená pašerácká kotletka sypaná sýrem, s tatarskou omáčkou a vařeným bramborem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Plněný paprikový lusk mletým masem a rýží, přelitý rajskou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Srbské rizoto s vepřovým masem, podávané s kyselou okurkou (1,7) 99 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky hovězího masa podávané s míchaným zeleninovým salátem a toustem (1,3,7) 99 Kč

Pátek 27. 07. 2018

Polévka: Česneková s bramborem (1,3,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE na rozpečené skývě chleba s grilovanou červenou cibulí, hořčicí, sterilovanou feferonkou a strouhaným křenem (1,10) 149 Kč
2. Menu 1. Svíčková na smetaně podávaná s citrónem, brusinkami a plátky houskových knedlíků (1,3,7,10) 109 Kč
3. Menu 2. Pečené kuře ala bažant s divokým kořením, podávané se zeleninovým rizotem (1) 109 Kč
4. Menu 3. Boloňské špagety se směsí mletého masa, drcených tomatů a oregana, sypané sýrem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát podávaný s kousky grilovaného rybího masa, dip, toust (1,3,7) 99 Kč