PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH -  Gastro kalendář 2017.

Pondělí 24. 07. 2017

Polévka: Krupicová s vejcem (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g PEČENÉ KUŘECÍ PRSO na bylinkovém kus-kus s grilovanou zeleninou a silnou drůbeží omáčkou se stříbrnými cibulkami (1,3,9) 139,- 139 Kč
2. Menu 1. Steak z vepřové pečeně, podávaný se salátem z červené cibule a šťouchaným bramborem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Bramborové noky s kuřecím masem, drcenými tomaty, čerstvou bazalkou a parmazánem (1) 99 Kč
4. Menu 3. Barevné fazole na kyselo podávané s plátkem uzeného masa a kyselou okurkou (1,3) 99 Kč
5. Menu 4. Marinované kousky sýra podávané s míchaným zeleninovým salátem a toustem (1,3,7) 89 Kč

Úterý 25. 07. 2017

Polévka: Čočková s uzeninou (1,3,7,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g VEPŘOVÁ PEČENĚ plněná rajčaty a sýrem mozzarella s bramborovými gnocchi, smetanovo-bazalkovou omáčkou a sekanými olivami (1,3,7) 159 Kč
2. Menu 1. Pečené krůtí výpečky na česneku, podávané s listovým špenátem a bramborovým knedlíkem (1) 109 Kč
3. Menu 2. Smažený sekaný karbanátek, servírovaný s bramborovou kaší a okurkovým salátem (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Zapečené těstoviny s kousky vepřové šunky a brokolice, sypané strouhaným sýrem (1,3,4,7) 99 Kč
5. Menu 4. Grilované kousky hovězího steakového masa s variací listových salátů, dipem a toustem 89 Kč

Středa 26. 07. 2017

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g ROLÁDA Z HOVĚZÍHO KRKU se slaninou a rozmarýnem, servírovaná na bramborovém pyré s pečenou kořenovou zeleninou a rucolovým salátkem (7,9) 159 Kč
2. Menu 1. Pečená kuřecí kapsa plněná uzeninou a nivou s byl. dipem a americkým bramborem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Kuřecí čtvrtka pečená ala bažant s divokým kořením, podávaná se zeleninovým rizotem (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Plněné bramborové knedlíky, podávané s kysaným zelím a cibulkou (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Trhané listy ledového salátu s tomaty, plátky mozzarely a balsamikovým octem, toust (1,3,4,7) 89 Kč

Čtvrtek 27. 07. 2017

Polévka: Zeleninová bílá (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g FILET MOŘSKÉ RYBY s na másle orestovanou čerstvou zeleninou, dušenou divokou rýží a jemně pikantní omáčkou ze sojové omáčky a čerstvého zázvoru (3,4,7) 149 Kč
2. Menu 1. Kuřecí „pašerák“ sypaný strouhaným sýrem tatarskou omáčkou a vařeným bramborem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Dušená vepřová plec na drceném kmínu podávaná s vařenými těstovinami (1) 99 Kč
4. Menu 3. Restovaná drůbeží jatýrka na majoránce, servírovaná s dušenou petrželkovou rýží (1) 99 Kč
5. Menu 4. Rozpečený pikantní hermelím s míchaným zeleninovým salátem, dipem a toustem (1,3,7) 89 Kč

Pátek 28. 07. 2017

Polévka: Selská s houbami (1,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g POMALU PEČENÁ VEPŘOVÁ KÝTA, špikovaná kořenovou zeleninou s grilovanou červenou cibulí, marinovanými žampiony a mačkaným bramborem (1)18 149 Kč
2. Menu 1. Znojemská hovězí pečeně s kyselou okurkou podávaná s dušenou petrželkovou rýží (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Domácí špekové knedlíky servírované s kysaným zelím a osmaženou cibulkou (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Zapečená vepřová kotletka s plátky brambor a smetanou, sypaná sekanou petrželkou (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát podávaný se sázeným vejcem a plátky vepřové šunky, toust (1,3,7) 89 Kč