PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH - AKTUÁLNÍ NABÍDKA.

Úterý 26. 03. 2019

Polévka: Krkonošské kyselo (1,3,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g HOVĚZÍ STEAK s restovanými žampiony, silnou Burgunskou omáčkou z červeného vína a perníku s pečenými brambůrky ve slupce a cibulkou (1,9) 159 Kč
2. Menu 1. Segedínský guláš „speciál“ z vepřové plece, podávaný s plátky houskových knedlíků (1,10) 119 Kč
3. Menu 2. Pečené máslové sekané řízečky podávané s vařeným bramborem, dipem a salátem (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Zapečené těstoviny s kousky uzeného masa a vejcem, podávané s kyselou okurkou (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Ceasar salát s grilovaným kuřecím masem, žemlovými krutony, sypaný parmazánem (1,3,7) 109 Kč

Středa 27. 03. 2019

Polévka: Hovězí vývar se smaženým hráškem (1,3,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g VEPŘOVÁ PEČENĚ plněná rajčaty a sýrem mozzarella s bramborovými gnocchi, smetanovo-bazalkovou omáčkou a sekanými olivami (1,3,7) 149 Kč
2. Menu 1. Krůtí roláda plněná žemlovou nádivkou, podávaná s bramborovou kaší a salátem (1,7) 119 Kč
3. Menu 2. Vepřový plátek po Srbsku s tomaty a paprikou, podávaný s dušenou petrželkovou rýží (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Vepřová játra Stroganov podávané s domácím pečeným bramborem (1,3,4,7) 109 Kč
5. Menu 4. Těstovinový salát s tuňákem, čerstvou zeleninou a majonézou (1,3,7) 109 Kč

Čtvrtek 28. 03. 2019

Polévka: Gulášová (1,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g STEAK Z KUŘECÍCH STEHÝNEK marinovaný v limetkách na lůžku rýžových nudlí s restovanou zeleninou a thajskou omáčkou z fermentované sojové omáčky 149 Kč
2. Menu 1. Pečené králičí stehýnko na česneku s listovým špenátem a bramborovým knedlíkem (1,3,7) 119 Kč
3. Menu 2. Smažený sýr podávaný s domácí tatarskou omáčkou a vařeným bramborem (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Bramborové noky s restovanou anglickou slaninou, balkánským sýrem a petrželkou (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Míchaný zeleninový salát s grilovaným kuřecím masem, bylinkovým dipem a toustem (1) 109 Kč

Pátek 29. 03. 2019

Polévka: Bramborová s houbami (1,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g PEČENÁ KACHNÍ ČTVRTKA na kmínu, podávaná s červeným zelím a variací českých knedlíků (1,3,7) 149 Kč
2. Menu 1. Španělská hovězí pečeně se slaninou, vejcem, okurkou a plátky houskových knedlíků (1,3,7,10) 119 Kč
3. Menu 2. Pečený kuřecí špíz se slaninou, cibulí a paprikou, podávaný s pečeným bramborem, dip (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 3. Těstoviny s kuřecím masem, přelité sýrovou omáčkou, sypané sekanou kudrnkou (1,3,7) 109 Kč
5. Menu 4. Marinované kousky sýra servírované s míchaným zeleninovým salátem, dipem a toustem (1,3,7) 109 Kč