PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Restaurace > Denní menu

Denní menu restaurace Na Rychtě

Denní meu pro Vás připravujeme denně a vždy čerstvé.

Platit u nás můžete v hotovosti (CZK, EUR) nebo bezhotovostně platební kartou (VISA, American Express, Maestro, MasterCard, Diners Club). Přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo Gastro Pass a Chéque Dejeuner-jídelní kupón.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající (Pivovr Hotel Na Rychtě) povinen  vystavit  kupujícímu  účtenku.  Zároveň  je povinen zaevidovat přijatou  tržbu  u  správce  daně  online;  v  případě  technického  výpadku  pak  nejpozději  do 48 hodin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

speciální nabídka A GASTRO TÝDNY

Stálý jídelní lístek pravidelně doplňujeme SPECIÁLNÍ NABÍDKOU, která obsahuje sezónní nebo netradiční pokrmy, a každý měsíc nabízíme gurmánské speciality v našich GASTRONOMICKÝCH TÝDNECH -  Gastro kalendář 2017.

Neděle 30. 04. 2017

Polévka: Česneková s krutony (1) 29 Kč
1. Menu 1. Pečené kuřecí roláda plněná žemlovou nádivkou podávaná s bramborovou kaší a salátem (1,3,7) 109 Kč
2. Menu 2. Špagety s boloňskou směsí z mletého masa a drcených tomatů, sypané strouhaným sýrem (1,3,7) 99 Kč
3. Menu 3. Míchaný zeleninový salát s grilovanou vepřovou panenkou, hořčicovým dipem a toustem (1,3,7,10) 99 Kč

Pondělí 01. 05. 2017

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,7,9) 29 Kč
1. Menu 1. Svíčková na smetaně podávaná s brusinkami, citrónem a plátky houskových knedlíků (1,3,7,9,10,) 109 Kč
2. Menu 2. Tradiční hovězí guláš sypaný cibulí, podávaný s plátky houskových knedlíků (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 3. Smažený kuřecí řízek, podávaný s jemnou bramborovou kaší a salátem (1,3,7) 109 Kč
4. Menu 4. Grilované kousky kuřecího masa s míchaným zeleninovým salátem, dipem a toustem (1,3,7) 99 Kč

Úterý 02. 05. 2017

Polévka: Krupicová s vejcem (1,3,9) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g DORŮŽOVA PEČENÁ PANENKA servírovaná na lůžku bramborových noků s listovým špenátem,česnekem, smetanou, bílým vínem a karotkovou slámou (1,3,7) 149 Kč
2. Menu 1. Grilovaný kuřecí plátek s císařskou zeleninou, podávaný s bramborovými hranolky (1) 109 Kč
3. Menu 2. Pečená vepřová plec podávaná s hlávkovým zelím a plátky bramborových knedlíků (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Špagety s boloňskou směsí z mletého masa a drcených tomatů, sypané strouhaným sýem (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Ledový salát s plátky čerstvých tomatů a mozzarely, přelité balsamikovým octem, toust (1,3,7) 89 Kč

Středa 03. 05. 2017

Polévka: Staročeská kulajda (1,3,7) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g FISH & CHIPS kousky kvalitních mořských ryb osmažené v pivním těstíčku s bramborovými hranolky, měsíčkem citronu a kapari majonézou (1,3,4,7) 139 Kč
2. Menu 1. Kuřecí maso na čínský způsob s pórkem, podávané s americkým bramborem (1) 109 Kč
3. Menu 2. Vepřový plátek dušený na podzimních houbách podávaný s dušenou petrželkovou rýží (1) 99 Kč
4. Menu 3. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, podávané s kysaným zelím a cibulkou (1,3,7) 99 Kč
5. Menu 4. Grilovaný lilek, cuketa a paprika podávaná s bylinkovým kus kusem 89 Kč

Čtvrtek 04. 05. 2017

Polévka: Fazolová bílá (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g ŠPÍZ Z KUŘECÍCH PRSÍČEK s červenou cibulí, slaninou a čerstvou paprikou na jáhlovém rizotu s restovaným pórkem a omáčkou z drcených rajčat 149 Kč
2. Menu 1. Smažený kuřecí nebo vepřový řízek, podávaný s domácím bramborovým salátem (1,3,7) 109 Kč
3. Menu 2. Rajská omáčka s plátkem hovězího masa, podávaná s houskovým knedlíkem (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Čočka na kyselo podávaná s opečenou klobásou, kyselou okurkou a sázeným vejcem (1,3) 99 Kč
5. Menu 4. Ovocné knedlíky se smetanovým tvarohem, sypané skořicovým cukrem (1,3,7) 89 Kč

Pátek 05. 05. 2017

Polévka: Zelná s uzeným masem (1) 29 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ s teplým salátem z grilované zeleniny, stroužků česneku, anglické slaniny, grenaille brambůrků a dresinkem z celozrnné hořčice (7,10) 18 159 Kč
2. Menu 1. Kuřecí plátek s anglickou slaninou a sušenými tomaty, podávaný s hranolky (1) 109 Kč
3. Menu 2. Hovězí nudličky dušené na česneku s listovým špenátem a bramborovým knedlíkem (1,3,7) 99 Kč
4. Menu 3. Zapečené těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou, sypané sekanou petrželkou (1,3,7, 99 Kč
5. Menu 4. Kuřecí závitek podávaný s míchaným zeleninovým salátem, dipem a toustem (1,3,7) 89 Kč