PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


O nás > Naši lidé

Naši lidé

Tým, který pečuje o všechny zákazníky, provoz i hospodaření celého objektu je tvořen profesionály ve svém oboru, lidmi nadšenými do své práce.

Jaroslav Rottenborn

, Sládek pivovaru
Jaroslav Rottenborn

Zastává funkci vrchního sládka. Je zodpovědný za kvalitu výroby piva, pečuje o něj, je průvodcem prohlídkové trasy minipivovaru a realizuje odborné přednášky pro zájemce o historii a tradici výroby piva.
Má celoživotní zkušenosti ve všech pivních odvětvích a jeho „rukopis“ je v rámci celé České republiky vepsán pod 5% produkce piva. Vyučil se v Plzeňských pivovarech a následně od roku 1963 do 2008 se věnoval vaření piva Zlatopramen či Březňák. Působil ve výrobě i managementu společností Ústecké pivovary a.s. a Drinks Union a.s.

„Vařím pro vás vymazlené pivo Mazel“

Jan Heřmánek

, Šéfkuchař restaurace
Jan Heřmánek

Vedoucí a šéfkuchař restaurace, který pro vás sestavuje výjimečný jídelní lístek. Na poli mistra kuchyně působí již téměř dvacet let. Nejdůležitější milník jeho profesní kariéry představuje 7 let aktivní práce v konceptu Potrefená Husa. Vedle kuchařských aktivit pořádá semináře pro šéfkuchaře restaurací Potrefená Husa, publikuje v gastronomických časopisech nebo v řadě kuchařských knih. Působil i jako gastronomický konzultant firmy Nowaco. Disponuje řadou zahraničních odborných certifikátů na přípravu a úpravu jídel získaných v Rakousku či Německu.

„Připravuji pro vás staročeské speciality v pojetí moderní gastronomie.“

Jiří Šťovíček

, Provozní manažer
Jiří Šťovíček

Stará se o provoz celého objektu z pohledu správního, marketingového i obchodního. Komunikuje s dodavateli zásob, partnery a médii, řídí provozní údržbu celého objektu. Stará se o propagaci restaurace, pivovaru a hotelu, podílí na marketingových a společenských akcích.

Jeho zkušenosti v gastronomické a restaurační oblasti začínají v roce 1985 a trvají doposud.

Ladislav Malý

, Provozní vedoucí
Ladislav Malý

Má na starost každodenní správu kuchyně, restaurace a hotelu. Vede skladové hospodářství, dohlíží na přípravu jídel, odborně vede personál, ale i přijímá hotelové hosty a stará se o obsazenost hotelu. V oblasti gastronomie se pohybuje od roku 1993 a působil např. v hotelu Český lev, v restauraci Ambiente nebo jako vedoucí gastronomie původní restaurace Na Rychtě.

Petr Žižkovský

, Poradce restauračního minipivovaru
Petr Žižkovský

Patří k největším odborníků na historii pivovarnického oboru. Několik let řídil Pivovarské muzeum v Plzni. Je velkým znalcem pivovarské historie a disponuje velkým množstvím podkladů a dokumentů k pivovarnické problematice. Pro pivovar Na Rychtě zajišťuje celkovou výzdobu, zvolené interiéry, navrhuje uplatnění historických receptur a další.