PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Akce > Aktuality

Aktuality

Víkendová nabídka - pečená žebra!

4.2.2011 | Zpět

O víkendu 5 - 6.února nabízíme exkluzivní vepřová žebírka pečená v marinádě s bbq omáčkou a rozpečeným chlemeb  500g za 119,-Kč.

Pokud byste si chtěli žebírka připravit doma sami, zde je postup:                                     

Vepřová žebírka si očistíme, omyjeme, osušíme, nakrájíme po kosti na jednotlivé kousky, které potřeme marinádou a necháme odležet. Marinádu si připravíme z kečupu, švestkových povidel, soli, drceného pepře, worchesterové omáčky a koření argentina. Vše spojíme a ke konci trochu povolíme olejem.

Poté marinované kousky klademe do gastronádoby a pečeme v holdomatu při 85°C cca 10 hodin. Hotové necháme vychladit. Při expedici jednotlivé porce rozpékáme v konvektomatu při 200°C cca 13 minut společně s rozkrojeným chlebem a servírujeme na kousky ledového salátu s bbq omáčkou na prkně.