PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Akce > Aktuality

Aktuality

SVATOMARTINSKÉ HODY A JANTAROVÁ 11°

6.11.2013 | Zpět

Čeká na Vás Svatomartinská pečená husokachna s jablečným zelím a perníkovým knedlíkem, husí kaldon a jako předkrm kompot z husího masa a jablek Grany smith.

Celé menu najdete na gastronomických týdnech nebo na stránce denní menu či na našem Facebooku. 

Samozřejmě také zde:

Předkrm

100g Kompot z husího masa a jablek Grany smith, s rozpečenou bagetkou 79,-Kč

Polévka

0,33l  Husí kaldon s játrovou rýží 39,-Kč

Hlavní pokrmy

1/4ks (650g) Svatomartinská pečená husokachna s jablečným zelím, podávaná s perníkovými knedlíky 195,-Kč

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SVATOMARTINSKÁ 11° jantarová  je nefiltrovaný ležák, medové barvy, vařený ze stanoveného podílu sladu českého, pšeničného, bavorského a karamelového. Vyznačuje se lehkým zákalem, způsobeným kulturními kvasinkami. Je příjemné, jemně nahořklé chuti, s jemným chmelovým aroma, vysokým řízem a výbornou pěnivostí. Čistá kvasničná kultura dodává pivu, vařenému na počest svatého Martina, neodolatelnou chuť.

Vyšší prokvašení dává pivu lehkost a dobrou pitelnost. Pivo je spotřebiteli podáváno jako nefiltrované a nepasterované, čímž není ochuzeno zejména o vitamíny, především celého komplexu vitamínu B.

Svatomartinské víno „ Víno Rakvice“ je mladí víno svaté Kateřiny.