PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Akce > Aktuality

Aktuality

ITALSKÝ GASTRO TÝDEN a VALENTÝN

6.2.2014 | Zpět

Na Italský gastro týden - od 10.2. do 16.2.2014 vždy denně od 13:30 si pro Vás náš šéfkuchař připravil opravdové speciality.

FOTOGALERIE SPECIALIT!

předkrm

Tartar z čerstvých rajčat se sýrem mozzarella, lisovaným olivovým olejem, balzamicem a opečeným toastem 79,-Kč

hlavní jídlo

Kuřecí prsíčko pečené v bylinkách, servírované na carpaccio z pečených rajčat s cibulovým salátem, tapenádou z černých oliv a brambůrky grenaille 165,-Kč

Fettuccine s kousky grilované zeleniny, bílým vínem, smetanou, pošírovaným vajíčkem, a lístky čerstvé rucoly 135,-Kč

Telecí ossobuco, pečené v červeném víně s kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami, podávané na mačkaných chedarových bramborech 185,-Kč

dezert

Originální Italské mille feuille s višňovým coulis a čerstvou mátou (vrstvené pláty jemného těsta s tiramisu krémem z mascarpone) 79,-Kč

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na Valentýnský svátek 14.2.2014 jsme pro Vás připravili výtečný dezert.

Čokoládové srdíčko servírované na tvarohovém krému s pravou vanilkou a malinové omáčce s badyánem, sypané praženými drcenými pistáciemi a chilli vlákny 79,-Kč