PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Akce > Aktuality

Aktuality

GASTRONOMICKÉ TÝDNY 2014

10.1.2014 | Zpět

Máme pro Vás již přichystaný přehled Gastro týdnů pro letošní rok 2014.

Seznam přikládáme zde nebo jej naleznete vždy i s aktuálním menu na stránce "Gastronomické týdny".
 V lednu začínáme " řízkama".

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LEDEN (20-26.1.) Řízky jak je známe i neznáme.

ÚNOR (10-16.2.) Italské speciality.

BŘEZEN (14-21.3.) Pokrmy z mladých mas.

KVĚTEN (28.4-4.5.) Pochoutky z českého chřestu.

ČERVEN (2-6.6.) Hamburgery na sto způsobů.

ČERVENEC ( 7-13.7.) Šťavnaté steaky a svěží saláty.

SRPEN (11-17.8.) Sendviče a toasty.

ZÁŘÍ (22-28.9). Vaříme z našeho piva - 27.9.slava dne českého piva.

ŘÍJEN (13-19.10.) Jídla ze zvěřiny i lesních hub.

LISTOPAD (10-17.11.) Svatomartinská husa.

PROSINEC (1-7.12.) Domácí uzené a klobásky z komína.