PivovarNaRychte
Pivovar na RychtÄ›

Restaurace: 475 205 018 Hotel: 475 213 138


Akce > Aktuality

Aktuality

DÝNĚ A ZVĚŘINA

11.10.2016 | Zpět

DÝNĚ, ZVĚŘINA, HOUBY - TO VŠE NAJDETE VE SPECIALITÁCH ŘÍJNOVÝCH GASTRO TÝDNŮ - 14. - 23. 10. 2016.

PODÁVÁME DENNĚ OD 13:30, O VÍKENDU PO CELÝ DEN.

 

PŘEDKRM

100gr  Zvěřinová paštika v anglické slanině s brusinkovou omáčkou,

houbovým salátem a naším pivním chlebem

 89,-Kč

 

POLÉVKA

0,33L  Dýňová polévka ochucená čerstvým tymiánem se zakysanou smetanou,

opečenými dýňovými semínky a kapkou dýňového oleje

 45,-Kč

 

HLAVNÍ JÍDLA

200gr Smažený řízek z jelení kýty s ragů z lesních hřibů a žampionů

a restovanými bramborovými špalíky

199,-Kč

 

200gr Ragů ze srnčí plece s brusinkami a uzenou anglickou slaninou

v dýňovém pyré s čerstvými bylinkamami

 179,-Kč